Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Coltul de rai al consolistului
-
08-01-2011 02:35 #1576 SP
Member
Am urmarit cu interes acest subiect, si parca..cu fiecare coltisor vizionat incercam sa ma pun in pielea respectivului gandindu-ma cum m-as simti in "coltisorul lui de rai".(Ca o paranteza, cred ca cel mai bine m-as simti la nameless_fear, sper sa nu fi confundat coltisorul, e vorba de cel cu barul consistent
Avand in vedere ca singur la consola nu prea ma joc..ci mai mult cu prietenii. Mai servim ceva, mai jucam o chestie, asta pina cade consola pe mana fetelor si scapa la jocurile cu suport Kinect de genul Dance Central, Fintess Evolved sau Joy Ride, moment in care noua barbatilor ne ramane sa ne ocupam de coltul de rai ce include barul
) De la primele posturi, treptat fiecare a incercat sa-si etaleze dotarile (mobila, scaune, carcase de pc, sistem audio..etc) Cu alte cuvinte, a devenit un fel de "ce tare-s eu..ce plasma mi-am luat sau ce scaun beton de nshpe milioane am achizitionat", ceea ce a transformat acest subiect de topic in unul de genul "cam cati bani am bagat in plasma,sistem audio..etc)
Am mai observat un lucru, daca se vedea un bulk de blank-uri in poza toti aruncau cu pietre in ei. Cine aruncau? Ei...sfintii care pot sa bag mana`n foc ca nu au copiat niciun dvdrip de pe torrents, au testat noul windows 7 doar ca beta-tester si nu copiat ilegal de pe internet, si in calculatorul carora nu gasesti nici macar total commander ilegal. Ca sa nu mai spun ca daca dai un search dupa *.mp3 la ei in calculator nu gasesti nimic. Sfinti dom`le....
Alta chestie observata, MASACRAREA, MALTRATAREA, VIOLAREA limbii romane. Pai ce diferenta e intre voi, dragii mei care intr-o fraza folositi 5 cuvinte englezesti si 7 romanesti, si personajele caragialiene care foloseau termeni gen "lingurision" "furculision". Singura diferenta, de nuanta, ar fi ca ei erau "frantuzi" si cei de azi ar fi la moda "englejii". Chiar a devenit asa o mare virtute sa stii o limba straina incat sa arati asta complicand si masacrand o fraza scrisa in limba natala?