Single post: Gran Turismo 5
-
09-01-2011 22:14 #3027 SP
Junior Member

Originally Posted by
cosminbad
cam toata lumea spune ca e dificil de controlat, pe forumurile de afara.
Ati jucat multi cursele de anduranta? ca ma bate gandul sa o fac pe prima, dar 60 de ture cu 2 minute tura, sunt 2 ore de condus. Amortesc aici. Iar premiul de 130 000 cr, e prea mic sa ma stimuleze in vreun fel. Sau se aduna toate locurile ca la Special Events?
Anduranta ma dispera cel mai mult. O vad ce mai nefolositoare. Mai bine faceau una de drift speciala. Mai am de facut 4 nivele de anduranta la spec.A si m-am saturat. Te invarti in cerc de nebun ...
Poate intre noi ar fi ok o anduranta dar cu PS3 e groaznic...
---------- Post added 09-01-2011 at 08:21 PM ----------

Originally Posted by
TiBiKiMi
Am incercat ieri multumita userului nicutapa masina F1GT sau cum se numeste (masina mai mica de F1) si ce pot sa spun e ca am facut peri albi cu ea...nu-mi place deloc cum se misca...e oribil controlul acesteia mai ales pt faptul ca pe viraje nu poti pastra o viteza constanta (din acceleratie) si doar pe iesirea din viraj sa accelerezi pana la fund.Nu stiu ce sa spun, o sa mai incerc sa joc cu ea si cu alte setari si daca tot asa se comporta o sa uit clar de ea si de cursele care se fac cu ea...oribila.Oricum multumesc nicutapa.
Dragule..nici nevasta-mea nu mi-a multumit atata niciodata 
Acum serios. E destul de deprimant controlul la masinile asta de F1 dar nu imposibil. Sa balansezi cat mai bine acceleratia cu viteza maxima in f-tie de circuit si e ok.