Single post: Ajutor Achizitionare LED TV - Samsung LE40C750
-
Junior Member
Multumesc pentru raspunsul promt, din pacate nu am bani pentru acea plasma e cu 26 mil mai scumpa, in magazin mai era o plasma de la panasonic mai ieftina dar era gt nu vt , iar imaginea nu era asa spectaculoasa ca la le40c750. In magazin backlightul de care vorbeai nu era prezent ( ce era pe monitor era pe un fundal negru si se vedea ok ).
1. care din ochelari sunt mai buni cei cu baterie sau cei cu acumulator ? ( bateria se gaseste pe la noi ? )
2. distanta de vizionare o sa fie de 2,5,max 3m e prea mic tv-ul de 40 ? acum am un lcd tot de la samsung dar e de 32 nu de 40 si il consider perfect dar ptr 3d e ok ? acum cand ma joc stau la 1 m de tv
3 tv-ul as vrea sa-l leg la pc ( dualcore e4200, gtx640 ) pentru a vedea 3d crezi ca-mi trebuie si 3dvision-ul de la nvidia ? De jucat ma joc wow sper sa nu am mari pb cu acel lag de 41s, cu actualul lcd nu am dar e mai vechi.
4. in comert am vazut acest hdd extern ( Verbatim 3.5 1TB USB 2.0 ) crezi ca merge conectat la tv ? avand in vedere ca are si alimtare ac separata ? Nu as vrea sa dechid pc-ul de fiecare data cand vreau sa vad un film de asta ma gandesc si la un hdd extern
Multumesc anticipat si sper sa nu va stresez prea mult cu intrebarile .