Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Pareri pentru achizite lcd tv
-
Member
Pareri pentru achizite lcd tv
Deschid acest thread pentru a va cere sfatul.Momentan prospectez piata pentru achizitionarea de LCD TV 94 cm,FULL HD pentru utilizare jocuri,filme dvd,poate in viitor si proiectii de filmulete sau poze realizate prin 3dstudiomax sau maya(momentan nu este un lucru prioritar,primele 2 categorii fiind cele prioritare). Din ce am prospectat pana acuma un model mi-a atras atentia http://www.panasonic.ro/Produse/Lcd-...lzd80/717.html . Nu imi dau seama daca are sau nu 100mhz.Am citit in forumuri ca cele cu 100 mhz sunt mai bune pentru ochi,dar se uzeaza mai reped.E doar o legenda sau este ceva adevar?Ce parere aveti despre acest model? Astept sugestii legate de alte modele.Va multumesc anticipat.