Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Pareri pentru achizite lcd tv
-
Member

Originally Posted by
solary
pt zaice; sal eu am de circa un an un lcd lg de 82 cm 1080p si merge ps3-ul brici pe el, dar e hd ready asa ca mai trebuia sa-mi iau un lcd in sufragerie si am cautat si ei unul tot de 94 fullhd ( ca na , e la moda

, ) si am gasit cateva modele mai acceptabile ca si pret, 37lg 5000 si 37lg6000, 100 hz nu cred ca au dar in rest au cam de toate ultimul chiar a luat premiu in 2008 si are un pret in functie de oferte de 2800-3100 ron iar primul 2300-2600ron, dar am dat de 32lg5700 de 82cm tot fullhd la 2100 ron si cred ca asta e ideal pt ps3 mai ales daca nu ai o camera super mare si il ti la distanta, diagonala de 82 si rezolutia de 1920 e o combinatie super, si din experienta iti spun ca tv lg e cel mai bun dpdv calitate-pret. sper ca ti-am fost putin de ajutor, sa ma anunti ce ai ales indiferent de marca si la ce pret. bafta
Mersi solary de raspuns,am notat sfatul tau,si voi cauta si marca lg.Astept si parera altora.