Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
12-01-2011 00:57 #5333 SP
VIP Member
calin_kalf - producatorul recomanda pretul de 70 euro pentru COD 7 PS3 de exemplu. Ei recomanda asta in conditiile unui TVA de 19-21%, asa cum este in restul tarilor europene. La noi TVA este 24% si pretul este sub cel recomandat. 70 EUR inseamna 300 lei.
In plus, la precomanda a avut un pret mai bun. Referitor la piraterie - personal nu ma mira nimic, dar sa stii ca aceasta a scazut simtitor in Romania in ultimii ani. Oricum nu cred ca te pot convinge cu argumente, tu vrei jocuri ieftine si cu asta basta. Eu te inteleg si facem tot posibilul, dar de ce nu ai precomandat Kinect la 649 ?
---------- Post added 12-01-2011 at 12:05 AM ----------
theste99 - am explicat in mai multe randuri acest aspect. Sunt multe tari in care, dupa o perioada de la lansare, producatorul sustine o reducere de pret. La noi nu se intampla asa inca. Nu inseamna ca nu se va intampla, avem semnale foarte pozitive (a se vedea preturile foarte bune la multe jocuri in perioada sarbatorilor din magazine - FIFA 11, NFS, Medal of Honor). Totusi, nu toti producatorii fac asta inca. Unii poate nu o vor face niciodata, cu altii discutam si cred ca vom ajunge la acest gen de acord.
Intre timp, noi facem reduceri de pret. Sunt si oferte foarte bune (Jocuri Xbox 360 la 29,9 lei de exemplu in magazine), si jocuri la care treptat scade pretul. Avem in oferta mii de jocuri, daca alegi 4-5 ceva mai vechi si la care nu a scazut pretul inca, asta nu inseamna ca este o regula, dimpotriva.
Ai aici - Listare platforma - produse la care pretul a scazut de exemplu. Categoria trebuie sa fie adusa la zi cu noi produse reduse, dureaza un pic pentru ca se lucreaza si la un nou site in paralel.
Sa ne amintim insa si de ofertele (foarte multe de altfel cu preturi foarte foarte mici):
- AC Brotherhood - a fost la precomanda la 179,9 lei, era atunci cel mai bun pret din Europa! Asa ceva nu se obtine fara negocieri, sacrificii, multa munca.
- La COD 6 am avut la Prestige Edition un pret incredibil pentru aceasta versiune foarte scumpa (cu ochelari infrarosu inclusi). La fel, e greu sa reusesti asa ceva, dar incercam.
Sper ca ti-au fost de folos informatiile.