Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Personaje Emo in jocuri
-
Member

Originally Posted by
AngelicToucH
Cica din cauza parului.Se mai plictiseste si lumea..da in loc sa bage un joc in consola,deschide un thread aici.
@AngelicToucH: Eu postez pe forum de la munca cand nu am ce face.
Motivul pentru care am deschis threadul asta e pentru ca ma gandeam ca ar fi interesant asa ca dezbatere, totusi noi ne amuzam la munca pe topicul asta.
@tray: Deci o persoana care nu are avatar asa cum e Daredevil ce IQ are? Sau el e hidden?
Stii ca exista un topic pentru "rating avatars" nu? De ce e nevoie sa comentezi aici? Scratch that. De ce e nevoie sa comentezi?
@daredevil: Aparent nu cunosc diferenta intre emo si tipic Japonez. Cultura asta.