Quote Originally Posted by ramusg View Post
De unde ai luat acel fisier si cum il instalezi in ps3? Merci.
PES 2011 Completed Files (PS3) - PESGaming Forums

Eu o folosesc pe cea a lui G.T.M...dureaza cam o ora pana copiezi toate fisierele. Iti explica acolo pas cu pas. Ai nevoie de un stick USB si de niste rabdare. Trebuie sa ai versiunea EU a jocului, zona 2 gen.

---------- Post added 13-01-2011 at 04:35 PM ----------

Quote Originally Posted by Merdiso View Post
Da, aici nu lupti cu L1 + Triunghi exploiters, lupti cu AI-ul a caror jucatori sprinteaza de 3 ori mai tare ca tine cand nu au mingea, fiind imposibil sa scapi pe contra-atac daca nu pasezi foarte mult. De exemplu, daca ii dai mingea lui Walcott si scapa la 10m de Chivu si se duce spre poarta, iar tu esti Chivu, nu-l mai ajungi in veci, iar daca el e Chivu si tu esti Walcott romanasul nostru il ajunge in nici 3 secunde pe Theo care in realitate nu poate fi oprit mai de nimeni in fazele de genul.
Daca ar reusi sa elimine problema asta + fizica mingii care dupa parerea mea e una din cele mai slabe din serie (mai slaba decat cea din PES 2010, cel putin la pase), de zici ca joci cu o minge de bowling, chiar ar fi reusit PES 2011. Licentele si chiar atmosfera nu ar fi asa o problema, mai ales daca ne referim la PC.
Feeling-ul PES chiar se simte din nou, sper la un PES 2012 si mai reusit. Un lucru e clar, daca e sa fac o comparatie intre PES si FIFA, Konami a imbunatatit mult mai mult jocul lor anul asta. Problema EA vine acum, ca nu vor mai avea ce sa bage in FIFA, decat moduri d-alea tampite gen FIFA Theatre, Creation Centre ce le poti obtine pe PC cu ajutorul programelor imediat.Pana nu schimba engine-ul din nou, lucru ce sigur nu se va intampla pana la urmatoarea generatie de console, PES se poate apropia tot mai mult.
Concluzia e ca PES 2011 e un pas mare catre ce trebuia sa insemne PES Next-Gen.
Parerea mea e ca FIFA mai trebuie sa se apropie, in special la gameplay. Le-am jucat pe amandoua dar feelingul de fotbal, nervi, emotii and stuff il primesc doar de la PES, no offense ...Sunt putin fanboy, recunosc dar e un punct de vedere destul de pertinent avand in vedere faptul ca le-am incercat pe amandoua. Exista intr-adevar probleme de fizica la minge, dar nimic care sa te impiedice sa te bucuri de joc. Macar la PES reusesc sa dau goluri extrem de diferite in fiecare meci, pe cand la FIFA nu trebuie decat sa inveti sa tragi plasat si sa dai pasa cu triunghi. Goluri 100% de fiecare data