Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
13-01-2011 18:10 #1815 SP
konichiwa zombie
1.Nu am injurat pe nimeni in posturile mele.
2.Nu este normal sa primesc aviz pe care sa scrie foarte urgent si sa ridic un colet dupa 2 saptamani de zile de cand a ajuns in orasul meu,doar pentru ca unii angajati nu-si fac treaba(A fost singurul aviz pe care l-am primit si nicidecum al 2-lea)
Nu vreau sa generalizez dar unii angajati din posta romana,sunt degeaba 
P.S
Si da,daca va exista o data viitoare , chiar am sa le fac reclamatie.Pentru ca romanul este mereu de parere:
Lasa dom'le ca merge si asa.
Cu mentaliatea asta nu o sa schimbam nimic,niciodata.Cand vi se intampla o nedreptate nu stati ca
" pis**ul vacii",cereti-va drepturile.
Meritati sa fiti tratati cu respect,nu sa se uite lumea in sila la voi si sa va trateze de parca iti fac o favoare ca stau de vorba cu tine.