Quote Originally Posted by chynagods View Post
1.Nu am injurat pe nimeni in posturile mele.
2.Nu este normal sa primesc aviz pe care sa scrie foarte urgent si sa ridic un colet dupa 2 saptamani de zile de cand a ajuns in orasul meu,doar pentru ca unii angajati nu-si fac treaba(A fost singurul aviz pe care l-am primit si nicidecum al 2-lea)
Nu vreau sa generalizez dar unii angajati din posta romana,sunt degeaba

P.S

Si da,daca va exista o data viitoare , chiar am sa le fac reclamatie.Pentru ca romanul este mereu de parere:
Lasa dom'le ca merge si asa.
Cu mentaliatea asta nu o sa schimbam nimic,niciodata.Cand vi se intampla o nedreptate nu stati ca
" pis**ul vacii",cereti-va drepturile.
Meritati sa fiti tratati cu respect,nu sa se uite lumea in sila la voi si sa va trateze de parca iti fac o favoare ca stau de vorba cu tine.
nu vreau sa dezvolt subiectul mai mult, a facut-o deja BoDoPSX si cred ca are experienta mai multa decat noi doi (noi doi la un loc )
inca un exemplu despre cum functioneaza serviciile postale in anglia. asa cum am spus folosesc track&trace si mi-i s-a intamplat de multe ori ca acel tracking number sa nu mi-l gaseasca in baza de date royal mail. pur si simplu nu il gaseste ceea ce in mod normal inseamna ca un angajat de acolo pur si simplu nu sta sa scaneze trimiterile pentru ca nu are el chef. asta nu s-a intamplat niciodata la posta romana. ca sa nu mai spun ca mi-au trimis track&trace fara sa il considere ca ar trebui sa semnez de primire. astia de la posta s-au gandit ca ar fi bine sa faca ei un borderou asa, in caz ca ii intreaba ceva de sanatate si au facut unul intern desi nu era de datoria lor.
repet, eu nu iau apararea postei romane sau exclud uscaturile din padurea lor dar observ ca multa lume cum primeste cu intarziere un pachet din afara sare sa ii 'blagosloveasca' pe ai nostri. experienta mea si a altora de aici, folosind aceste servicii de urmarire a trimiterilor, spune ca de cele mai multe ori lucrurile se impotmolesc in afara granitelor noastre.