Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Mass Effect 2
-
Member
Problema e ca numai pe aici am vazut oameni sa spuna ca arata mai bine pe PS3. Pe forumul oficial BioWare dupa ce a aparut demo-ul erau threaduri peste threaduri in care oamenii se plangeau ca s-a batut joc de ei dupa toata chestia cu engine-ul de ME3. Pana si pe aici au fost discutii despre de ce arata varianta de PS3 mai rau cand a aparut comparatia de pe Lens of Trooth. Numai ca in threadul asta discutia a luat o intorsatura de 180 de grade si eu chiar nu inteleg de ce. Am si intrebat care li se pare oamenilor astora ca e diferenta dar niciunul nu a putut sa-mi spuna de ce zic ca varianta de PS3 arata mai bine, iar asta zic eu ca spune tot.
Crezi ca ce spun eu nu are valoarea fiindca sunt cativa oameni pe aici care dupa ce le-au jucat pe ambele au avut impresia ca arata mai bine pe PS3, dar tine cont ca oamenii care chiar se pricep la asta au spus tocmai opusul. Totusi, nimeni nu a citit comparatia aia de pe Digital Foundry pe care v-am recomandat-o cu cateva pagini in urma? Sau macar ultimele mele postari?
Sa recapitulam. Varianta de PS3 statea cam asa in Demo:
-0X antialiasing (pe 360 era macar un 2X acolo de mila ochilor nostrii)
-lipseste normal mappingul de pe texturi in locuri unde chiar sare in ochi
-lipsesc multe efecte de post-procesare cum ar fi motion blur-ul
-framerate mai putin solid
-filtrarea texturilor le face mai putin sharp decat pe 360 (asta la o inspectie extrem de scrupuloasa, cu zoom pe imagine si tot tacamul)
Totusi eu unul inteleg ca lucrurile astea sa le scape multor oameni, nu toti au ochii atat de formati incat sa observe toate minutiozitatile de acest gen. Dar sa vina apoi si sa spuna ca tot varianta de PS3 e cea care arata mult mai bine chiar mi se pare de neinteles, mai ales ca nu poti sa iti faci o opinie atat de certa daca nici nu le-ai vazut exact unul langa altul.
In fine, poate au mai lucrat la acele lipsuri in ultimele 2 luni (eu unul cred ca e putin probabil) dar oricum eu tot nu vad cum ar fi de ajuns cat sa se ridice la inaltimea marketingului pe care l-au dus cu toata ideea engine-ului de ME3, oamenii care si-au facut sperante in privinta asta cred ca o sa fie dezamagiti. Macar se pot consola cu tot DLC-ul gratis pe care il primesc.