Single post: Mass Effect 2
-
CG Editor

Originally Posted by
St Mael
Acum incepi sa te ataci deja? Te rog pastreaza cuvintele gen "****" pentru tine sau pentru prietenii tai (e un motiv pentru care forumul le cenzureaza). Eu am inteles exact ce ai spus, si anume ca tu zici ca ME2 arata mai bine pe PS3 doar fiindca avea luminozitatea diferita iar adevaratele hibe din punct de vedere tehnic ti-au scapat (chestii gen antialiasing, texturi si post-procesari). Eu doar am vrut sa iti explic care e chestia cu luminozitatea si de ce poate varia chiar si pe acelas TV daca asta te-a deranjat pe tine atat de mult. Nu vad de ce te-a suparat asa lucrul asta.
in concluzie mi as cumpara xbox doar pt gears of war care mi se pare muuuult peste resistance si pt mass effet 1, dar din pacate cam atat, ca sa vezi ca sunt corect, nu ma atac nu nimic, nu te am jignit dar am o parere nu asa buna cand vine vb de xbox,si bineinteles ca si cu sony am ceva in leg cu ps3, mai toate variantele de 60 s au dus dupa 2 ani,adica s au cam ars, deci stai calm nu o lua personal,am spus ca mi se pare ca arata un pic mai bine, daca faci parte din microsoft poate pune ti si voi un bluray pe urm xbox
, i quit am dat o in offtopic
PS da mi si mie id ul tau de psn sa ne impacam la un joc ceva, ca am intrat pe contul tau si nu vad decat xbox