St Mael,inteleg ca te roade putin ca a aparut ME2 pe PS3,tin minte ca ai dezbatut intr-un timp subiectul respectiv cu ardoare pe forum.Nu stiu daca iti dai seama sau nu dar lasi o impresie de fanboy cu mesajele tale constante legate de subiectul ME2 pe PS3,ca-i mai prost,ca degeaba il vor juca oamenii ca nu vor experimenta cu adevarat universul ME s.a.m.d.
Eu am jucat ambele jocuri de pe Xbox si povestea din prima parte nu e atat de complexa pe cat incerci tu sa o descrii,sunt sigur ca Bioware a reusit sa incorporeze in acel filmulet interactiv fara probleme momentele cele mai importante din primul joc,care nici nu sunt chiar asa de multe,incat sa nu se piarda nimic important din poveste.
Cat despre comparatia dintre varianta Xbox360(pe care am jucato cap coada vreo 50 de ore) si varianta de PS3,iti dau un quote la ce am zis la momentul cand am jucat demoul de pe PS3.
Quote Originally Posted by kobayashi View Post
Am jucat si eu aseara demo-ul si mi-a placut ce am vazut Nu arata mai prost ca varianta de Xbox,caracterele mi se par ca arata mai bine si frame rate-ul este mai ridicat,iar mediu inconjurator arata cam la fel,eu unul sunt multumit.Super joc,must buy
Deci...in ochii mei de nestiutor si muritor de rand in nici un caz nu mi s-a parut a fi mai slaba decat cea jucata la inceputul anului trecut,ci doar ceva mai buna.Cine zice ca varianta de PS3 e mult mai buna e clar ca exagereaza,jocurile arata aproape identic.
Si iti mai zic un lucru si cu asta am terminat, no sa ma intereseze niciodata comparatiile de ss la milimetru si cu 10xzoom ca sa vad care are texturi mai bune sau nu fiindca eu cand ma joc nu ma uit cu zoom sa vad care e mai detaliat si care personaj are mai multe riduri pe fata.Pe mine ma intereseaza cum se vede domnule,cum arata jocul cand ma uit de pe fotoliu la el, si cum se misca,adica sa mearga fluent fara sacadari.Iar la acest capitol ME2 varianta PS3 iasa in castig,are fps mai bun si culori,lumini mai frumoase(pe acelasi TV am jucat si ME2 varianta xbox,cu aceleasi setari de imagine).