Single post: Mass Effect 2
-
Member
Si eu astept sa imi spuneti cat de mult v-au placut luminile si culorile alea frumoase din cele 2 screen-uri, parca asa s-a exprimat kobayashi cand a descris varianta de PS3.
Am observat un lucru, eu tot incerc sa zic ceva pe aici dar nimeni nu ma contrazice ci doar o da cotita sa imi racesc gura de pomana pe aici. Adica eu vin cu lururi concrete si incerc sa expun situatia reala dar apoi vine unu si imi spune cum a vazut ochiul lui ca arata mai bine dincolo, si bineinteles ca din motive ridicole gen luminozitate.
Singurul care a contribuit cu ceva in discutia cu mine a fost h0stile. A venit omul si a zis sincer ca lui nu-i place motion blur-ul si ca i s-a parut ca sunt texturi mai bune fiindca nu jucase ME2 pe 360 de foarte mult timp. El a fost absolut primul care s-a gandit sa-mi raspunda de ce i s-a parut ca jocul arata mai bine pe PS3 desi intreb de vreo saptamana. Vreau sa-i multumesc pentru asta dar observ ca sunt prea putini oameni pe aici cu care sa poti duce o discutie care sa nu devina frustranta. Pana nu mai reuseste cineva sa spun ceva relevant la subiect eu nu ma mai obosesc sa scriu ceva pe aici.