Single post: Retro Soundtracks

  1. #1 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

    Thumbs up Retro Soundtracks

    Toată lumea știe că muzica a jucat un rol important in EPOCA DE AUR a jocurilor video.

    De multe ori preferam să ascult muzica dintr-un nivel decat să ascult ce era la tv. Găseam un loc bun, unde nu mă putea atinge nimeni (sau mă asiguram c-am curățat ecranul de inamici), și lăsam să meargă piesa...la INFINIT!

    Gata cu vorbăraia! -deși...mi-ar face o deosebită placere să vorbesc despre asta non stop :spermatozoid:

    Am deschis acest topic, in primul rand pentru că lipsea asa ceva de pe aria Console Retro, și in al 2-lea rand pentru a posta (și eventual purta mici discuții pe baza pieselor) cat mai multe piese ce ne-au incantat și care ne-au ținut de urat, ani la rand

    Nu este o regulă pentru postarea clipurilor. Dpar să fie din jocuri retro. Că-s cele originale, că-s remixate, că-s interpretate la pian, chitară sau alt instrument muzical...nu conetază! Dacă sună bine și nu-s făcute ma mișto aici e de ele!

    Iar dacă cineva vrea să le aibă in format .mp3 (să-și facă o colecție personală, etc.) poate să folosească site-ul Convert Youtube to MP3 & Download Youtube Videos - Free Downloader. E super util (eu il folosesc MEREU) și super rapid. Nu 5763485743 de programe instalate care dau erori sau nu scot calitate bună.

    -

    �ncep eu cu piesele din jocul (unul din jocurile mele preferate) Kick Master. Sunt remix-uri. Deci ceva mai tare...NU EXISTĂ!

    Vă rog să le ascultați pentru că nu durează mult =^_☆=


    alexcze -NOTA ZC! =^_☆=
    Attached Images Attached Images retro-cassette.jpg