Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Prince of Persia: Next gen!
-
Senior Member
Assassin's Creed mie unul mi s-a parut unul din cele mai bune jocuri de anul trecut si mi-a oferit exact ce aveam nevoie la vremea aceea pe x360 si-anume un joc stil action cu influente de RPG epic,ceea ce mi-a placut la nebunie
.Adevarul este ca devenea repetitv la misiuni destul de des,dar grafica,atmosfera,story(destul de inovativ),libertatea de miscare,feeling-ul,optimizarea jocului + noutatile care le-a adus fata de alte jocuri(1 dintre noutati ar fi sitemul de catarare si tot ce tine de acesta + miscarile foarte reale ale personajului).Cu siguranta la urmatorul joc din serie Ubisoft nu va mai face aceleasi greseli pentru ca stiu sa isi asculte cumparatorii,fata de alte companii
.Din noul Prince of Persia imi plac foarte mult efectele,grafica arata bine,chiar daca mi s-a parut un pic ciudat stilul cartoon-ish,dar parca deja m-am obisnuit din trailere si pot sa zic ca ii ofera mai multa culoare jocului.Actiunea si gameplay-ul sunt sigur ca vor fi pe masura story-line-ului