Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gran Turismo 5
-
18-01-2011 11:59 #3171 SP
manfurismojive

Originally Posted by
erik95
1) AIul cretin.
2) Masinile standard, mult prea multe comparativ cu cele Premium.
3) Lipsa interioarelor la masinile standard, si modul in care arata.
4) Lipsa damage-ului (in SP).
5) Grafica, uneori (umbre putin "aiurea").
6) Rewards, uneori primesti la o cursa de lvl 20 o masina de 100BHP.
7) Ticket 1000 e random (sunt cativa pe gtplanet care au primit masini extraordinar de scumpe, eu am primit un Subaru, parca, nu-l mai am).
8) Dupa un anumit punct ai nevoie de foarte multe masini foarte scumpe, pentru care nu prea ai Cr.
9) Implementarea Top Gear.
10) B Spec e plictisitor.
Majoritatea sunt doar chestii personale, insa jocul are destule puncte "slabe", nepermis de mult pentru un joc care sta 5 ani in productie.
Ca tot mi-am adus aminte... exista mai multe ticket-uri in genul Ticket 1000 (pentru 5000/10000 km?)?
Ahm...
1) Nu exista varianta mai buna pe piata,deci e la fel ca peste tot.
2) Asa a fost conceput jocul,deci nu e o problema,ca nu-ti place tie asta e,nici mie nu-mi place dar asa e facut jocul,deci nu poate fi trecut ca o problema
3) Again,asa a fost proiectat jocul
4) Exista damege,dar prost implementat,aici intradevar iti dau dreptate,mai bine nu-l bagau decat in halul in care este
5) Grafica no vad ca o problema in jocul asta,arata f bine si umbrele asa zimtate cum sunt ele,sunt cele mai realiste impreuna cu sistemul de iluminare din vreun joc cu masini de pana acum
6) Intradevar ar fi o mica problema cu sistemul de rewards,dar deaia exista alternativa sistemul monetar din joc ca sa-ti cumperi ce masina vrei
7) La fel problema minora,daca chiar nuti convine ce masina primesti,dai exit la joc,iti reincarci salvarea de dinainte si il activezi din nou Ticketul ala pana primasti ce-ti place
8) Nu-i adevarat, 90% din masinile necesare campaniei sp le castigi ca premii facand diverse campionate,special eventuri si liceente cu medalii.
9) Top Gear! nu vad care e problema grava aici,a ca nu-ti place tie eventul asta e altceva,dar el functioneaza f bine fara nici o problema.
10) B-spec plictisitor nu inseamna o problema,modul acela nu e facut sa stai sa te uiti la AI cum se invarte pe pista,ci ca sa faci bani si sa castigi masini facand nimic,il bagi si te uiti la un film sau faci altceva ce te intereseaza,nimeni nu te obliga sa stai sa-l pazesti pe Bob
Acuma sincer,din toate enumerate de tine eu nu vad decat AI-ul si damage-ul ca fiind intradevar probleme in joc,iar AI-ul e asa cum e in toate jocurile de masini,nimic special,ca n-au reusit sa faca ceva mai special asta e,pacat.Mai grave probleme sunt bugurile aparute in ultimul timp care te impiedica sa te joci calumea si mai sunt necesare niste imbunatatiri la sistemul online,in rest jocul e f bun.