Single post: Gran Turismo 5
-
18-01-2011 13:45 #3177 SP
Member

Originally Posted by
erik95
1) AIul cretin.
2) Masinile standard, mult prea multe comparativ cu cele Premium.
3) Lipsa interioarelor la masinile standard, si modul in care arata.
4) Lipsa damage-ului (in SP).
5) Grafica, uneori (umbre putin "aiurea").
6) Rewards, uneori primesti la o cursa de lvl 20 o masina de 100BHP.
7) Ticket 1000 e random (sunt cativa pe gtplanet care au primit masini extraordinar de scumpe, eu am primit un Subaru, parca, nu-l mai am).
8) Dupa un anumit punct ai nevoie de foarte multe masini foarte scumpe, pentru care nu prea ai Cr.
9) Implementarea Top Gear.
10) B Spec e plictisitor.
Majoritatea sunt doar chestii personale, insa jocul are destule puncte "slabe", nepermis de mult pentru un joc care sta 5 ani in productie.
Ca tot mi-am adus aminte... exista mai multe ticket-uri in genul Ticket 1000 (pentru 5000/10000 km?)?
1 Ai-ul este semicretin,....nu chiar complet cretin;
2 Masinile standard pot fi catalogate drept un ,,BONUS" la cele premium, mai ales ca multe dintre ele, merg mult mai bine decat unele premium;
3 Intradevar, unele arata rau pentru nivelul unui joc de 2010, insa nu chiar atat de rau incat sa creeze repulsie,.........iar lipsa interioarelor nu e chiar atat de ,,apasatoare";
4 Oricum, jucatorii de GT sunt obisnuiti cu asta. Decat o implementare de damage care sa te faca ca dupa prima atingere mai serioasa sa nu mai ai directie si implicit sa nu mai ai sanse sa concurezi,....mai bine fara!!! Cui ii este dor de damage, sa intercaleze GT5-ul cu mici pauze de NFS sau Burnout;
5 Intradevar, grafica are pe alocuri parti slabe, insa partile tari, mult mai multe si mai consistente, compenseaza din plin acest aspect;
6 Face parte din ,,farmecul" jocului. Creaza o motivatie in plus sa joci mult, ca sa acumulezi credite si XP, cu care sa ai acces la masinile de top;
7 Idem 6;
8 Idem 6
9 Aici.....sunt tentat sa fiu 100% de acord cu tine. In loc sa se chinuie sa reproduca acel circuit de teste al stupizilor de la top gear, mai bine faceau circuitul de la Spa, de exemplu;
10 B-spec-ul este intradevar putin cam plictisitor, insa este o alternativa de a face credite in timp ce mananci sau in timp ce tragi o fuga sa duci gunoiul.
Asa cum spune si Koba, depinde din ce unghi abordezi problema. Daca nu ai fost un fan al GT, esti tentat sa-l critici si vezi la tot pasul lucruri care nu-ti plac. Daca insa esti fan GT, nu se poate sa nu-ti placa.....asa....cu toate minusurile pe care le are. Ne putam consola cu gandul ca, pana una alta, altceva mai bun nu exista pe PS3 si ca oricum, aproape oricine iubeste cursele auto, va gasi o cat de mica parte din acest joc, care sa-l satisfaca.....macar temporar.