@ Andrew & restul : Exista Un Singur Dumnezeu si de aceea nici nu am postat mai multe detalii aici ci am vorbit doar cu Andrew si Ovidiu in privat . Singura modalitate sa aflam cine minte este sa facem rost de convorbirile telefonice efectuate de mine catre userul "x2z" si oricine poate face rost de acest lucru de la Vodafone (trimit si poza din contul myVodafone ca sa vedeti orele si duratele ,dupa ce se updateaza) , e binevenit sa vina la Brasov si sa ma impuste in cap daca nu am dreptate. Nu o zic si cu sens invers pt. ca nu are rost . Am trimis cele mai clare dovezi pe care le puteam trimite (dar nu hotaratoare din pacate si asta e si o greseala de a mea care am facut poza doar dupa cele 20 de min. pe care le-am jucat a 2-a oara ,contrar a ce fac de obicei , desi nu se putea face poza la prima parte pt. ca s-a blocat dupa ce a intrat mingea in poarta cu portarul in fundal si nu puteam dovedi nici atunci dar totusi ,recunosc ca am uitat si nu spun ca s-a blocat imaginea cu portarul in fundal) . Cine vrea sa asculte toate povestea , sunt dispus sa vorbesc cu el , dar nu chiar acum si sa-i trimit ce am trimis catre Andrew si Ovidiu. Nu voi posta aici pt. ca nu va iesi conform unor conversatii civilizate dupa cum se intampla de obicei pe forumuri

Eu sunt de acord sa rejucam meciul daca aceasta e decizia finala , si voi face si poze , voi si filma (cum am facut la problema cu uzuma) sau voi pune pe cineva din familie sa o faca desi stiu ca pot pierde si ca o sa ma dau cu capul de pereti din mai multe motive , dar daca chiar voi pierde ,voi pierde cu demnitate si cu ideea ca Exista Un Singur Dumnezeu . PUNCT !