Un ultim lucru adaug @ nighcrawler : daca te-ai fi comportat civilizat la telefon, nu ca un smenar, tare la telefon, poate ca as fi continuat convorbirea in mod amiabil, cum, de altfel, mi-a si facut placere sa o fac cu Andrew. De asemenea, ca sa clarificam, aseara, tu erai ala care nu stia cum a inscris "golurile". (eu am inscris dupa o pasa din coltul careului cu boriello, respectiv lovitura de cap totti, bara gol)
Cat despre capacitatile tale intelectuale si calitatea morala, macar eu am decenta sa nu ma pronunt si sa pastrez discutia la un anumit nivel. Tu, din pacate jignesti la foc automat si vad ca nici macar nu se ia atitudine in sensul asta. Asa ca mi se pare normal sa ai castig de cauza pentru ca in Romania cine tipa mai tare si improsca cu noroi, iese in cele din urma invingator.

PS: Cand tu nu jucai inca Fifa, eu castigam campionate la PES, pe pesromania.ro, in mod cinstit si avand parte de distractia cuvenita. De altfel nici eu nu sunt un novice in ale Fifa. (x2z ranking points ~ 4000, nightcrawler ~4-500)
PS2: De asemenea pentru cei interesati am luat legatura cu cei de la suport de la ea sports. Asta asa sa se stie cine vrea sa afle adevarul. Pot sa atasez si screenshot-urile. Acum eu ma intreb, ce om care a pierdut ar face asta?
PS3: Incalci cateva dintre cele 10 porunci. In minte acum imi vin doua din ele, nu minti, nu lua numele lui Dumnezeu in desert. E pacat ca duci discutia in derizoriu

Cam asta a fost tot, in ceea ce ma priveste. Nu port ura, nu tin la suparare si de altfel, am si uitat incidentul, dar nu suport sa fiu jignit complet gratuit. In viata nu tine totul de ceea ce stii, ci de ceea ce poti demonstra.