Single post: ConsoleGames.ro - Champions League FIFA 11 (PS3 & X360)
-
Member
citat x2z : " (eu am inscris dupa o pasa din coltul careului cu boriello, respectiv lovitura de cap totti, bara gol) "
Dumnezeule mare , Doamne , esti sus si sper ca vezi asta
Nu mai spun nimic . Cat despre telefon , te-am intrebat daca "ti-ai luat corect pastilele" (sunt oameni care pot confirma) ,atat , te intreb si acum [foarte serios] . Asta inseamna ca te-am jignit sau ca sunt smenar cum zici tu ? In rest m-am comportat foarte civilizat si incercam sa vorbesc cu tine dar tu nu vroiai sa o faci.
Am argumente care au mult mai multa logica decat ce ai scris tu si sunt mult in favoarea mea (dupa cate gandesc eu) si le-am trimis ieri lui Andrew si Ovidiu dar nu voi posta si aici pt. ca cine e mai destept cedeaza primul discutia . Eu ma consider a fi acela.
Si sa zicem ca decizia e ca eu sa merg mai departe din cauza retragerii lui ,
Dar ii rog din tot sufletul pe Ovidiu si Andrew, daca au timp , sa analizeze cu cap argumentarile mele (telefoanele si ce ati gasit in PMuri aseara) si argumentarile lui x2z si sa spuna ei ,"votul" lor catre cine se indreapta , fie si 51% pt. unul si 49% pt. celalalt caci trebuie sa existe macar o mica departajare. Sau sa o trimita prin PM catre amandoi daca nu vor sa posteze aici