Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Sa mancam... sanatos!
-
Senior Member
Se pare ca a expirat si scuza mea (sarbatorile
) asa ca trebuie sa ma apuc si eu de treaba, de saptamana vitoare., cu reteta bazata pe IG. Momentan m-am apucat sa citesc "Mananc, slabesc si ma mentin"- M. Montignac, pentru a ma pune in tema cat de cat cu anumite chestii, (care mi-au mai fost explicate de MonkY dar le-am cam uitat
). M-am gandit ca in primele 2 luni sa nu consum decat ceea ce se afla in primul tabel, adica cu IG<= 35. Ma gandeam cam asa: ma scol la 6:40, mananc un iaurt dietetic cu cereale integrale, apoi pe la 11(cand sunt la scoala) sa iau 4/5 zile grapefruit, iar a 5a zi sa ma "rasfat" cu 2 felii de paine neagra/secara cu o felie de sunca de pui fiarta inainte la mijloc. Ajuns acasa, o tocanita de mazare/fasole cu carne la gratar si o salata de cruditati suna perfect. Ceea ce nu sunt lamurit exact este cum as putea gati aceasta tocanita.. Pot folosi faina de la noi pentru acel sos sau..? Ceapa o pot cali in 2 stropi de ulei? Ce mai pot pune pe langa asta? Eventual daca mi-ai putea spune tu MonkY cum arata tocanitele tale
. Dupa 2 ore de la pranz or so ma gandeam sa mananc iar un fruct, urmand ca la cina sa mananc..<Insert opinions here please>.
Astept ceva sfaturi si opinii va rog, in special de la MonkY ca nu dau de el pe mess