Se pare ca a expirat si scuza mea (sarbatorile) asa ca trebuie sa ma apuc si eu de treaba, de saptamana vitoare., cu reteta bazata pe IG. Momentan m-am apucat sa citesc "Mananc, slabesc si ma mentin"- M. Montignac, pentru a ma pune in tema cat de cat cu anumite chestii, (care mi-au mai fost explicate de MonkY dar le-am cam uitat). M-am gandit ca in primele 2 luni sa nu consum decat ceea ce se afla in primul tabel, adica cu IG<= 35. Ma gandeam cam asa: ma scol la 6:40, mananc un iaurt dietetic cu cereale integrale, apoi pe la 11(cand sunt la scoala) sa iau 4/5 zile grapefruit, iar a 5a zi sa ma "rasfat" cu 2 felii de paine neagra/secara cu o felie de sunca de pui fiarta inainte la mijloc. Ajuns acasa, o tocanita de mazare/fasole cu carne la gratar si o salata de cruditati suna perfect. Ceea ce nu sunt lamurit exact este cum as putea gati aceasta tocanita.. Pot folosi faina de la noi pentru acel sos sau..? Ceapa o pot cali in 2 stropi de ulei? Ce mai pot pune pe langa asta? Eventual daca mi-ai putea spune tu MonkY cum arata tocanitele tale. Dupa 2 ore de la pranz or so ma gandeam sa mananc iar un fruct, urmand ca la cina sa mananc..<Insert opinions here please>.
Astept ceva sfaturi si opinii va rog, in special de la MonkY ca nu dau de el pe mess