Single post: Religii, ateism, argumente si contra-argumente
-
Senior Member
Ok ...nu m-am exprimat bine deloc.
Imi pare rau Enthroll...Dupa cateva minute dupa ce am postat mi-am dat seama ca defapt Dudel postase linkul.Nu aveam nici cea mai mica intentie sa te bag in prostia asta facuta de mine.. Cand am vrut sa il editez , nu am mai putut. Nu am nimic cu nimeni , nici macar nu te cunosc ,daramite sa zic ceva la adresa ta pentru ca nu sunt genul.
Si eu am parul lung(momentan beatles-like)...si am spus ca nu ma ating de niciun rockstar din anii aceia pentru ca am prea multi artisti preferati , adica nu am de ce sa ma leg de felul cum aratau. Pentru ca nu pot sa zic ca nu imi place ceva cand defapt imi place.(nu e si normal?) Old-School Rock is the best.
Cat despre partea cu Jrockul...nu am nimic nici cu ei , ei isi vad de-ale lor , eu imi vad de ale mele...doar ca imi adusasem aminte de prima data cand auzisem de ei. in sensul ca primul lucru care mi-a trecut prin cap cand am vazut poza unuia "I'd Hit that! HARD!" dar apoi cand am auzit ca e tip defapt, reactia mea s-ar traduce astfel :
Stai ce? si apoi
Mindfuuuuuu- . Nu a fost decat o vaga analogie intre ce zicea Mos Cosmos(deaia am zis "inafara de ce a zis Mos C") si ce am inteles eu... Asta nu inseamna ca nu ascult Jrock
, sau ca il afirm pe mos Cosmote intr-un fel.
Imi pare tare rau pentru greseala mea , nu ma astept sa ma imi acceptati scuzele . Cel putin sa intelegeti cam ce am vrut eu defapt sa zic. Deobicei fac boacane dastea
.
Multumesc
*Si eu am par lung , nu prea sunt in toane bune cu orice fel de activitate ce implica religia , port o pentagrama la gat si am o svastica pe brat recent tatuata. Deci nu prea cred ca imi am locul intr-un cult religios.
Eu defapt vroiam sa scriu despre cum unii asa zisi crestini nu au habar de ce isi boteaza copilul.
PS: Trebuia sa postez mai devreme toata asta , insa nu am avut timp .
@Sekhemet : Tata a avut plete cand era tanar , asa tata asa fiu. Ma bucur ca macar ai participat la discutie. E bine sa iti spui punctul de vedere .