Hai ca pana la urma si-a mutat doar cateva contacte, manual.. pentru ca restu erau mai degraba inutile. In concluzie, dupa vreo 3 saptamani de cautari si periperii /in mare parte neplacute din cauza sellerilor cam neseriosi si a 'crizei' de iPhone-uri 4 din prezent/.. l-am luat azi de la Cosmote.. fara abonament, neverlocked.. in jur de 28 /ne-au bagat pe gat si o casca bluetooth/.

Tre sa recunsc ca build quality-ul m-a cam lasat masca. Toate componentele micutului device inspira calitate si o atentie deosebita pentru detaliu. M-am cam chinuit putin pana am rezolvat cu iTunes.. dar pana la urma m-am descurat, ba mai mult, m-am jucat si niste Angry Chickens si Settlers. Totusi.. mai am ceva de experimentat pana o sa reusesc sa-mi dau seama de vreo 4-5 aplicatii esentiale.. de care chiar am nevoie.. pentru ca sunt atat de multe pe store incat pur si simplu te naucesc. Cred ca ar trebui sa stai vreo 2-3 ore doar ca sa citesti denumirea si descrierea fiecarei aplicatii in parte.

Din pacate n-am reusit sa experimentez mai mult si din cauza ca prietena nu are abonament cu internet inclus, iar el am vazut ca pentru aproape orice iti cere o conexiune la internet. Nici eu nu aveam routeru pregatit.. deci a stat pe uscat. Saptamana asta o sa-l bage la un abonament ori la Vodafone, ori la Cosmote. Daca ar veni cineva cu o recomandare intre cei doi operatori /nu, inca un abonament la Orange ar fi de-a dreptul redundant/ i-as fi profund recunoscator. Nu am inteles prea mare lucru de pe site-urile lor, iar daca sun la ei mi-e ca ma iau cu vrajeli.

PS: Ca sa nu ma las mai prejos, mi-am luat si eu un N95 8gb /sigilat FTW/