ca tot veni vorba de piraterie, uite ca si cei de la vgchartz au scris un articol pe tema asta: Why You Shouldn't Pirate Games - gamrFeed
si eu recunosc ca piratam inainte da de cand m-am alaturat acestui site minunat, pot sa zic ca am luat-o pe "calea cea buna". Nu numa ca am ales sa nu imi modez ps3-ul, da acuma cumpar jocuri originale si pt ps3 si psp (care de cateva luni l-am "demodat" chiar eu...cu un pic de ajutor de la un coleg forumist ).

Si tot de ceva vreme incoace cumpar numai jocuri nou-noute (special ca sa ajut developerii ...aia care merita lol). Dau vreo cateva sute de mii mai mult da asa stiu ca fac o fapta buna . Poate un exemplar nu pare asa mare lucru da poate il conving si pe x sa cumpere jocu nou si el convinge pe y si y pe z si tot asa...

Chiar ma gandeam acu o vreme sa cumpar Demon's Souls Collectors Zona 1 (nou binenteles), din simplul motiv ca ador jocul ala si ca developerii merita mult mai multa atentie decat primesc in momentul de fata. Poate daca se vindea mai bine jocul atunci aveam parte si de o continuare...sau niste DLC-uri..orice . Le-as fi cumparat din prima zi