Single post: iPad
-
Member
Multumesc MonkY pentru raspuns. Se poate copia local unde vrei tu in /var/mobile. Eu mi-am facut un folder de test si am pus un avi acolo merge perfect chiar si cu subtitrare. L-am pus prin iFunBox si a durat max 1 min sa-l copieze. Am pus si mkv de 720 a durat 4 min sa-l puna si la fel functioneaza de minune.
Inceputul proiectului XBMC pentru iDevice e super, sunt sigur ca o sa ajunga ceva tare de tot cam in 2-3 luni. Adica e versiunea 1.0 si deja e mult mai tare decat orice alta aplicatie de acest gen existenta pana acum. Dar... nu-mi place ca interfata e f f greoaie, nu poti sa faci scroll prin filme si nu mai imi place ca nu are rotation. Adica daca ai husa de la apple cand vezi un film ti-e mai simplu sa-l pui invers fata de cum e el acum.
Am incercat sa iau si direct din retea si i-am dat sa adauge sursa si-mi cere o parola de retea (nu am pus o asa parola, stiu ca windows-ul iti aloca una cand il instalezi, o am si am incercat-o, din nefericire nu merge, chiar nu stiu cum sa fac. Tu cum ai facut?).