In weekendul acesta, am reusit sa ajung si eu la level 35 la A-spec. Acum mi s-a risipit si bruma de speranta pe care o mai aveam, in ceea ce priveste cursa de 24 de ore de la Le Mans. Ma gandeam ca poate poate au creat vreun save mode cand se intra la pitstop sau prin meniu pe undeva, dar nici vorba. Asa ca, nici nu se mai pune problema sa fac vreodata aceasta cursa, pentru ca in conditiile in care as juca 4 ore pe zi, mi-ar trebui o saptamana sa o termin, si bineinteles, fara sa opresc PS3-ul in tot acest interval, ceea ce este criminal. Nici nu am curajul sa ma gandesc, cum ar reactiona PS3-ul si blocul optic, daca ar merge o saptamana non stop.
Din tot ce am lasat in urma, doar cursa de la Suzuka si Monaco, de la campionatul cu formule GT, nu am reusit sa le castig, insa campionatul in sine, l-am castigat, pentru ca am castigat celelalte patru curse. Campionatul cu historic cars, l-am castigat cu un Dodge Challenger tunat la maxim, si cu care am reusit din a doua incercare. In rest, nimic nu a fost o mare problema, pentru ca in majoritatea cazurilor, cu o masina bine preparata, se poate castiga destul de usor din prima.
La B-spec, am ajuns la level 24, si inca mai am rabdare sa mai joc la aceasta sectiune....dar nu stiu pana cand.