Online baieti. asta e viitorul. Eu am achizitionat ieri un Mercedes 190 2.5-16 Evolution II Touring Car 92, are aproape 400hp, cu turbo 486, si 930 kg. E criminala masina, am jucat cu ea pe un server unde era limita de 520 la hp si nu era limita la kg (majoritatea au o manie cu min 1000 kg) si am scos un loc 2 in spatele unei masini mai puternice. Asta in conditiile in care, ca sa nu intru intr-un coechipier care visa pe traseu, l-am ocolit dar am taiat putin curba si m-am ales cu 10 sec de penalizare.
Foarte manevrabila masina si stabila. Am setat diferentialul spate 6/35/20 si aerodinamica la maxim si nu am avut probleme nici in viraje, nici in linie dreapta. Cu toate astea, masina e departe de a fi un chilipir.....1 400 000 credite, 400 000 refacerea motorului (altfel nu scotea atat) si 500 000 sasiul. Dar merita. E mult mai buna chiar si decat Opel Astra Touring, care mi s-a parut cam seaca. Fuge dar nu are nimic care sa iti dea incredere in ea.

Acum urmaresc sa iau un CLK GTR Race Car ...are vreo 650+hp, dar era 3.500.000 si nu mai aveam bani. dar se rezolva data viitoare. O alta masina care imi place, Takata Dome NSX de 480 hp. (nu i-am facut schimbul de ulei pt ca iar saream de 500hp, ca mai am un Nissan Z de 525hp, si un GT-r tot de competitie cu 508 si nu am ce face cu ele pt ca majoritatea lobby-urilor de jGTC sunt setate pe 500-502hp.
Dar imi place la NSX ca e MR fata de Nissan Z si e mai usoara fata, o arunci in curbe pe traiectorie mult mai usor, dar si daca exagerezi te invarti ca un titirez.