Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gran Turismo 5
-
24-01-2011 13:51 #3262 SP
Member

Originally Posted by
Tekken
Modul single a fost facut sa nu provoace dureri de cap incepatorilor, tocmai de aceea masinile au alt comportament in mare parte datorita faptului ca nu exista uzura la pneuri si posibilitatii de a folosi in permanenta slickuri soft, echivalent cu un mini noob-mode.
Daca vreti sa descoperiti o oarecare placere in a "conduce" bestii de peste 5-600hp (care nici in RL nu stau lipite de sosea la cerinta celui dintre volan si scaun) si nu doar a merge stil NFS, intrati online si folositi gume maxim racing hard desi as ghici cam care ar fi reactia voastra de pe acum.
Tekken, ce fel de placere poti avea, cand faci drifting in viraje din cauza pneurilor hard, sau cand trebuie sa franezi cu sute de metri inainte, ca sa te poti inscrie in curbe?
Adica, vrei sa spui ca pneurile soft sunt pentru incepatori, iar cele hard pentru avansati?
Eu unul, nu sunt in nici un caz incepator, si spre deosebire de multi altii, am jucat toate Gran Turismo care au aparut de-a lungul timpului, plus multe alte jocuri gen racing, dar prefer intodeauna pneurile soft, pentru ca doar acelea imi creeaza acel feeling de cursa, care sa ma faca sa-mi doresc sa joc Gran Turismo sau alt joc racing.
Si inca ceva, eu raman unul dintre cei care cred ca intre pilotarea unei masini virtuale si cea a unei masini reale, nu exista comparatie. Nu poti pilota virtual ca si in relitate, pentru ca nu simti fortele G, nu simti fortele de inertie, nu simti masina cu fundul, cum se spune. Toate tendintele de deplasare in spatiu (nu spatiul cosmic evident), pe care le are o masina in realitate, soferul le simte cu fundul, prin intermediul scaunului, inainte de a le vedea cu ochii. Pana una alta, suntem departe de momentul cand un joc video gen racing, va putea simula si aceste lucruri.
In concluzie, raman la ideea ca in cursele virtuale pe care le disput, masina trebuie sa fie cat mai lipita de sosea, cat mai ferma in viraje si pe frane, fara driftinguri stupide si fara derapaje necontrolate.