Quote Originally Posted by showman View Post
bv`o
nu ca m as oftica..abuzezi de l1+triangle(asa ai deschis scorul). pur si simplu e o pasa automata si orcm ai dao ajunge mingea la jucatorul respectiv
pp.s cred ca finala o vor juca cei ce abuzeaza de L1 pur si simplu isi creeaza un avantaj de 2,3 m cu atacantul

PP.S.2 pt AndRewqp
in tur o pasa excelenta cu l1 triangle a scapat spre poarta.. gol1-0
gol 2 mi se pare ca a fost o centrare TUR 2-0
Retur nici bn nu incepe meciul am penalty (a scos o din vinclu) si incepe macelul centrare portaru o respinge in poarta(2 goluri indentice)2-0 un penalty pt el.. transforma pe mijlocul porti3-0 dupa aceea 4-0 (numai stiu cum a dat golul) si am inceput sa atac in valuri, 3 goluri consecutive(fara nici o centrare , doar combinati si sut la poarta) 3goluri consecutive soo.. Retur 4-3
Iti respect parerea si ma bucur ca ai fost fairplay in joc (asta conteaza ) , aici poti sa ''dai '' cat vrei in mine. Meciul a fost povestit foarte bine de tine, daca marcai din penalty la inceputul returului nu cred ca ma mai calificam. Ai un stil foarte placut ochiului , contruiesti frumos , pasezi inteligent , driblinguri superbe dar la finalizare te pierzi. Oricum se vede ca ai potential mare.
Am o singura rugaminte la baietii care au ramas, haideti sa dam un exemplu de Fairplay si de bun simt.
Fara trageri de timp , fara certuri , fara balamuc.
Nu conteaza daca castigam sau pierdem...avem puterea sa spunem un simplu ''bravo''.