Problema cu TCS sta in felul urmator: este un mod de asistenta bun pentru masinile foarte puternice, care nu pot pune puterea pe asfalt altfel. Este in schimb un impediment pentru a merge rapid, pentru ca, orice s-ar spune, iti reduce din puterea motorului cand crede el ca rotile ar patina.

Treaba cu derapajul o duceti la extrem, un pic de skidding pentru o masina cu tractiune spate, la iesirea dintr-o curba de exemplu, nu e un lucru foarte rau. In multe cazuri ajuta chiar si la asezarea ei pe trasa mai bine, asta nu inseamna ca masina va face drifting. Incercati sa nu priviti lucrurile asa la maxime, din punctul meu de vedere, in jocuri, pentru masini relativ puternice, TCS incurca foarte mult. Asa cum am mai spus, pentru cele foarte puternice, TCS este indicat. Insa, vorbind de jocuri, Gran Turismo 5 este un pic diferit la capitolul TCS. La ce ma refer, e foarte simplu, masinile pot fi conduse relativ usor fara "derapajul" rotilor, indiferent de puterea lor, putine fiind modelele care necesita TCS in mod deosebit.

Ca o paranteza, de exemplu in Super GT-ul japonez si in WTCC, ABS-ul, TCS-ul si Controlul Stabilitatii nu sunt permise.

Oricum, vad multi zmei aici care dau sfaturi, care zic ca noi jucam ca nefesistii, dar pe care i-am tot invitat la multiplayer si s-au facut ca nu au vazut ce se posteaza. Asadar, lasati prejudecatile si mastile si haideti online, sa facem o comunitate romaneasca care sa fie respectata.