Single post: Gran Turismo 5
-
26-01-2011 12:31 #3318 SP
Member

Originally Posted by
ymy
Cred ca la zmeul ymy te referi, nu?....adica eu!
Bun. Pai atunci hai sa-mi dau ,,masca" jos. Sunt un gamer cu skil modest-mediu la GT5 si joc doar cu controlerul. Nu imi place sa joc decat cu asisturi partial activate si cu pneuri racing soft....acolo unde se poate. Cu toate astea insa, am reusit sa ajung relativ rapid la level 35 (A-spec), castigand tot ce se putea castiga aproape din prima. Exceptie au fost campionatele cu historic car si cel cu formula GT. Cel cu historic car l-am castigat cu un Dodge Challenger din a doua incercare, iar la cel cu formule GT, l-am castigat din prima, dar fara sa castig cursele de la Monte Carlo si Suzuka, ci doar celelalte patru.
La licente si la special challenge-uri, nu am avut nici dorinta si nici putinta de a lua aur decat pe alocuri, insa le-am rezolvat pe toate fara probleme. Exceptia a fost Vettel X Challenge pe care nu am putut sa-l fac si Loeb Challenge pe care inca nu l-am inceput, pentru ca nu ma dau in vant dupa probe de raliu.
Online nu intru sa joc pentru ca sunt incompatibilitati intre cum imi place mie sa joc si cum le place altora sa joace. Probabil as pierde mereu in fata celor care au volan si s-au obisnuit sa joace fara asisturi, asa ca,.......care ar fi placerea?....ce sa caut acolo?...eu care sunt omul asisturilor, al pneurilor soft, al reglajelor aerodinamice la maximum.
La final, mai veau sa spun ca nu dau sfaturi nimanui, nu ma dau mare pe aici ca sa ma aflu in treaba, ci imi exprimam doar niste pareri si convingeri personale, care nu am pretentia sa fie litera de lege pentru nimeni.
Respect criticire si parerile tuturor si in nici un caz nu ma consider superiorul nimanui.
Frumos. Mi se pare corect, nimeni nu ar trebui sa se simta jignit sau ofensat,sunt doar pareri diferite pe care le avem , nu putem fii toti la fel !