Single post: Gran Turismo 5
-
26-01-2011 13:45 #3323 SP
Member

Originally Posted by
kobayashi
Mai ramusg vad ca te dai asa mare expert in ale pilotajului dar nu te-am vazut decat
1 data in mp si atunci erai mai tot timpul la plaja sau la pascut.Intra si tu online cu noi sa ne inveti acolo cum se merge sa vedem daca se mai aplica toate teoriile tale si in practica ca asa in teorie nu te credem

.
Eu nu stiu de ce tot va chinuiti sa comparati realitatea cu jocul,cand e clar ca nu este acelasi lucru.Less talk more racing please!

Koba, a juca un joc de masini si a conduce in realitate e o diferenta de la cer la pamant, faptul ca s-a dat titulatura de simulator acestui joc e...mult tras de par, acest lucru. cand am intrat eu on line cu voi era imediat dupa ce am copiat jocul pe hard, adica era primul meu contact cu jocul . Ce sa-ti spun, pt mine titulatura asta de simulator m-a dus cu gandul ca pot conduce f aproape de realitate, dezamagire totala tinand cont ca am condus( si aici chiar vreau sa ma dau mare) o masina de peste 400 de cai pe care o vezi tu in poza mea la on line. Si nu am condus masina aia o singura data, cam un an, pana cumnatul meu a decis ca nu e pt drumurile noastre, acest lucru l-am aflat din prima zi.
Pe langa asta am avul SLK, CLK, BMW 3, Mercedes, erau ale familiei, eu aveam bavarezul., toate erau cu peste 200 de cai. Poti sa ma crezi pe cuvant ca nu am regasit nimic din ce-am trait in acele masini, apropo de simulare.
Cine este sofer, adica are peste 100-150 de mii de km rulati isi da seama ca e o diferenta f mare intre realitate si GT5, bracajul in jocul asta e execrabil, indiferent de masina si putere, asta spune ffff mult, nu trebuie sa mai mentionez altele.
Sincer, m-a cam dezamagit jocul dar asta, poate si din lipsa unui volan. Cam asta e.
Ps: Koba eu te invit la mine la Constanta, poate te invat cum e sa conduci o masina americana, asta in realitate nu ON LINE , se numeste Corvette ( inca o mai are ex cumnatul meu intr-un garaj , aici, daca-l rog ne-o da) , acum scuze , fara rautate, nu am vrut sa jignesc pe nime sau sa ma dau expert dar parca prea mult aud cum daca unul conduce bine intr-un joc video deja e" Filozof" in pilotaj, in inginerie mecanica, eklectonica...Mai ramane ca dupa Killzone 3 sa plece toti in Afganista pt ca stiu cum se arunca o grenada sau au "simtit" reculul unui SMG in modul on -line.