Single post: Gran Turismo 5
-
26-01-2011 14:02 #3325 SP
__The Game__
ramusg eu cred ca tu confunzi sofatul cu pilotajul, doua lucruri total diferite, chiar daca ambele implica autovehicule. Puterea este irelevanta, exista competitii reale cu masini de 100 de cai. Eu cred ca o sa ai cu totul si cu totul alte senzatii cand vei conduce o masina americana de peste 400 de cai pe un circuit. Diferenta e enorma de baietismele de la un semafor la altul, crede-ma pe cuvant. Cine se da 'pilot' intre semafoare n-are nicio treaba cu viata reala.
Da, Gran Turismo 5 este un simulator auto de pilotaj si se apropie pe cat poate un joc sa o faca de realitate. Asta nu inseamna ca o emuleaza 100%. E doar un joc pana la urma, un joc nu-ti poate oferi senzatia pe care o ai in masina, nu poti simti fortele gravitationale, nu poti auzi orice scancet al masinii, nu poti simti orice denivelare in asfalt. Noi oricum, aici ne jucam si vrem sa o facem cat de organizat si corect se poate. Nu se da nimeni mare, tot ce vrem e sa atragem cati mai multi romani pentru a face o competitie interesanta. Credeam ca PS3 are o comunitate competitiva si bine pusa la punct pe partea de online, insa, cu tristete, constat altceva.
In orice caz, online cand ne vedem?