Single post: Gran Turismo 5
-
26-01-2011 14:17 #3327 SP
Senior Member

Originally Posted by
ramusg
Ce sa-ti spun, pt mine titulatura asta de simulator ma dus cu gandul ca pot conduce f aproape de realitate, dezamagire totala tinand cont ca am condus( si aici chiar vreau sa ma dau mare) o masina de peste 400 de cai pe care o vezi tu in poza mea la on line. Si nu am condus masina aia o singura data, cam un an, pana cumnatul meu a decis ca nu e pt drumurile noastre, acest lucru l-am aflat din prima zi.
Cred ca stim cu totii deja ca te-a lasat cumnatelul tau sa conduci corveta lui , ne reamintesti aproape in fiecare post care il scrii. Interesant este ca la inceput spuneai ca nu tii sa te lauzi cu asta, insa acum chiar vrei
si DA suntem gelosi, dar nu pe tine, ci pe cumnatelul tau.
Hai sa iti spun o chestie care poate te va surprinde : majoritatea de aici (din cei care au permis si cativa ani experienta) pot conduce o masina ca aia.
Personal nu detin o masina puternica dar "bila de plumb" o simti si cand esti la volanul unei bunicute pe la 120 km/h + , poate chiar mai mult decat intr-o masina fara suspensii sport.
Jocul asta te dezamageste total pentru ca nu simti in fund forta G a unui viraj negociat cu peste 100km/h? in timp ce joci cu un controller stand lejer pe canapea in fata televizorului.
Uite eu joc cu un volan G25 , am condus tot felul de masini in viata de zi cu zi , unele puternice, altele mai putin si pot sa iti spun ca jocul GT5 simuleaza destul de bine dinamica reala. Iti recomand sa joci cu un volan decent , setat la un force feedback de cel putin 5 si pe traseul Nordschleife , cu o masina echipata cu pneuri racing hard (cel mult).
Oh, inca ceva ramusg , te rog sa nu imi arunci bila de plumb in fata pentru ca pe sosele (cand exista posibilitatea) merg cu viteze mai mari decat ti-a dat voie cumnatelul tau sa-i calci pedala la masina , si asta o fac pe 2 roti.
Cum a mentionat si domul Greyhound mai sus, te/va asteptam online.