Single post: Ce ne-am cumparat azi - console
-
26-01-2011 22:39 #8425 SP
Member

Originally Posted by
Bitza
Impresionanta colectie, felicitari.Observ ca majoritatea jocurilor sunt sigilate, si ma gandesc ca ai facut rost de ele destul de repede, adica de ma multe odata, si probabil ca nu ai avut tmp sa le testezi pe toate.
Ti-as sugera sa cauti jocuri si pe forumuri, pentru ca sunt mult mai ieftne decat in magazin,intradevar, n magazine mai dai de 1-2 jocuri care costa foarte putin, probabil din cauza atentiei acordate de angajati...dar asta nu poate decat sa ne incante pe noi,consolistii.
Scuze de offtopic, am sa mai postez si eu cand o sa am bani de jocuri.
Happy gaming.
Jocurile le-am cumparat pe rand, cat 1,2,3 in functie de oferte, cele mai multe le-am luat de pe zavvi, folosind tot felul de vouchere de discount, mega monday-uri sau alte oferte, cateva le-am luat de la baietii care lucreaza la EA, iar alte cateva prin RobertDinu. Sunt deja 160 si nu am jucat decat vreo 20-25, nu am timp de ele, au fost saptamani cand nici nu m-am atins de consola.
Prefer sa le iau sigilate si sa le pastrez asa, pentru ca, odata rupta tipla de protectie, carcasa jocului se zgarie in timp si arata urat.
Jocurile SH nu ma prea intereseaza, din varii motive, nu vreau sa port discutii interminabile pe mess cu diverse persoane, nu vreau sa fac drumuri la posta, nu vreau sa stau sa astept acasa diferiti curieri. "Time is Money".
In plus, daca tot fac o colectie vreau sa fie si de calitate, fara jocuri zgariate care au facut inconjurul Romaniei, fara zone 1 si alte chinezisme, exclusiv engleza zona 2 si fara Platinum (pt ca dau o nota de cheap-looking colectiei), iar cu piata SH nu ai un control strict legat de ceea ce cumperi pana nu ajunge jocul respectiv in mana ta.
As putea sa comand jocuri sigilate de pe zavvi si sa incerc sa le schimb cu jocuri m vechi pe care nu le am in colectie, dar si asta presupune un efort suplimentar sau calitati de bisnitar pe care nu le am si nici nu mi le doresc.
Consider ca cel m bine este sa astept pt ca oferte sunt si vor mai aparea.