Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
Senior Member
Cu tot respectul (si fara sa apar pe nimeni) am doua nelamuriri :

Originally Posted by
rodarkone
Userul mast a fost avertizat - nu a solicitat inchiderea threadul.
Unde scrie in regulament ca un user trebuie sa solicite inchiderea thread-ului ? Poate mi-a scapat mie, dar mi se pare stupid sa avertizezi pe cineva pe motivul asta...asa poti avertiza pe cineva pe orice motiv.

Originally Posted by
Dasani
User Neserios
VictorDealer_RO http://www.consolegames.ro/forum/f41...rii-si-jocuri/
MINCINOS
Am vorbit duminica cu el in legatura cu un wii classic controller,am stabilit ca il trimite prin ramburs,i-am dat toate datele,iar azi cand l-am intrebat prin PM daca a trimis controllerul a spus ca s-a razgandit,ca el nu-l ma da,pe el l-a costat 100 de lei and crap like this.M-a facut sa anulez comanda la Donely,iar acum imi e cumva sa mai fac o noua comanda la Donely din cauza acestei javre.Rog sa se i-a o masura impotriva acestui copil.

Originally Posted by
rodarkone
Userul a fost avertizat.
Dasani - am vazut ca esti cam slobod la gura (de asemeni au remarcat si alti useri si au dat report) - daca o singura data mai vad un atac la persoana din partea ta suporti sanctiunile aferente, suntem o comunitate de useri civilizati nu trebuie sa folosesti asemenea limbaj, ai instrumentele necesare pentru raportare sau threaduri speciale, foloseste'le si lasa administratorii si moderatorii sa-si faca treaba. Limbajul grobian nu ajuta.
Sunt de acord aici cu rodarkone, dar esti prea bland. Daca un user se razgandeste nu inseamna ca alt user are dreptul sa-l faca mincinos si mai ales javra. Cred ca Dasani ar merita avertisment aici. Parerea mea, fireste, nu eu iau decizii, dar cred ca am dreptul la opinie si chiar as vrea lamuriri pe chestia asta.
Daca eu vorbesc ceva cu un user in PM si apoi ma razgandesc (fara sa-l tepuiesc cu bani sau produse defecte) nu cred ca asta ma face neserios. In primul rand PM-ul e PM. In al doilea rand n-am inselat pe nimeni cu nimic. Am dreptul sa ma razgandesc, n-am facut contract cu nimeni, am discutat ceva in privat.