Jocul a fost frumos, l-am terminat, dar ce ma enervat e ca se termina in mai multe feluri si nu stiu cum era daca il omoram pe ala sau daca faceam alte treburi, dar a fost frumos. Pana la urma l-am terminat in 2 feluri:
1. A murit femeia aia, nu mai retin cum o chema, dar stiu ca criminalu ala gras a bagat un par in ea
2. Am salvat-o pt ca mi-am dat seama ca asa o sa fie in apartamentul acela ei trei si am vrut sa ii pot inlocui mama la copil
Nu prea le-ar iesi filmul numai daca ar face alt story deoarece multi oameni au jucat jocul si daca merge la cinema si ii spune tot aia stie cine e criminalu', deci sti povestea. Sincer, in joc nu m-am asteptat ca grasul acela sa fie criminalul, mi-a placut povestea. Cum a spus un user mai sus ca ar putea face un film sa scoata butoanele de pe ecran a aparut deja, am vazut pe Filelist la PC Games Heavy Rain si ma gandeam ce dracu a aparut si pe PC, dar era in descriere ca e ca jocul doar ca fara butoane pe ecran. Multumesc de informatie daca apare la cinema city cred ca ma duc la el