Single post: Pareri pentru achizite lcd tv
-
Junior Member
Salutari, dupa cum vedeti si voi parerile sunt impartite asa ca pana la urma alegerea ii apartine 100% cumparatorului in tot ceea ce tine de produs ( detalii tehnice, pret, marca, model etc ) dar nu trebuie sa aruncam cu noroi in alte firme doar ca asa credeti voi ( poate ati avut doar voi o experienta neplacuta ) dupa cum spuneam eu am un lg si nu am nici o problema cu el si da e hd ready 1080p deci exista asa ceva nu cum spunea cineva mai sus ca nu exista, asta e diferenta dintre hd ready=1080p,i + rezolutie1366*768 si fullhd neaparat 1080p + rez 1920*1080. am un prieten care dupa ce mi-am luat eu lg-ul si-a luat un sony cu vreo 4 mil mai scump si se oftica ca nu se vede ca lg-ul meu + ca era doar 1080i si nu p, iar acum si-a luat in dormitor un lg
. parerea mea e ca de multe ori platesti brandul si nu neaparat calitatea dar nu spun ca lg sunt cele mai bune ( clar exista lcd philips,samsung sony , mai bune ) dar facand un raport calitate-pret sunt cele mai avantajoase, si cineva mai sus spunea ca cei de la magazin mai fac niste setari in plus sau in minus ( depinde la ce modele vandute primesc comisioane mai mari ) deci sa nu te iei dupa cele din magazin si am vazut eu cum la un sony au bagat un film bluray ( se vedea oglinda ) si faceau comparatii cu celalate care era pe cablu analog zicand ca uite ce claritate. Sfatul meu eu sa fiti foarte atenti si analizati inainte sa faceti o investitie de cel putin 1800 ron de nevoile voastre si nu de ce va spun x sau y. Stima