anotherchild mi-am cumparat acel easycap ca sa vad imaginea de la xbox pe laptop
driverul de pe cd este pentru win me xp vista,driverul este syntek stk1150
eu am win 7 pe 64 bit,sunt obligat sa am win 7 pe 64 biti fiindca procesorul,placa de baza si video sunt pe 64 bit,iar drivere pentru laptopul meu sunt doar pentru win 7,am facut dual boot si am instalat win vista si pe win 7 tot cautam drivere de vista pentru retea wireless si video,nimic nu a fost bun
am gasit un driver modificat(deci nu mi s-a parut oficial)pentru vista pe 64 biti care functioneaza si pe win 7 64 biti
problema care o am e ca vad alb-negru imaginea si sunet nu am deloc.pe mine ma intereseaza imaginea,vreau sa vad color
modelul de easycap nu este chiar original cred si a fost si singurul easycap care l-am gasit aici,pun link sa vezi cum arata
Matsuyama.it
driverele cele 2 cu win 7 nu sunt bune de pe site-ul lor,cel putin nu pe win 7 pe 64 biti
nu stiu ce sa mai fac,am dat si o gramada de bani pe acest adaptor,vreau sa vad color
am folosit 3 programe,amcap,dscaler si ulead video studio,pe toate vad alb-negru desi am umblat prin optiuni si am incercat cum se vede prin fiecare optiune
am gasit tot felul de drivere pe net si cum le-am instalat si dezinstalat,mi-am bulit si windowsul
chiar as vrea o solutie
---------- Post added 29-01-2011 at 10:32 PM ----------
in sfarsit am reusit,am pus din setarile consolei la pal pe 50 hz si apoi in amcap am dat la rendering pal_h si vad color
de sunet nu-mi pasa,pun muzica in winamp
---------- Post added 29-01-2011 at 10:58 PM ----------
pffff cand imi merge color trebuie sa fie setat din consola pe pal 50
dar am o mare problema,nu pot juca jocurile,imi cere pal 60
doar daca folosesc ntsc-m la amcap merge pe pal 60 dar e alb-negru
---------- Post added 30-01-2011 at 12:15 AM ----------
ce pot face sa rulez toate jocurile in pal 50???