Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
30-01-2011 02:37 #9372 SP
Senior Member
am folosit o gramada de drivere,iar multe tutoriale sunt inutile pentru ca aia nu foloseau win 7 pe 64 biti si sa-ti spun de ce
acest driver syntek stk1150 este un driver oficial si este doar pentru windows milenium,xp si vista
driverele care mi-au recunoscut easycap pe windows 7 a fost cel din primul link care mi l-ai dat,avea numele usb 2.0 atv bd...
care este de fapt syntek stk1160 modificat de cineva,nu este oficial driverul
sunt curios cum de ti-a mers tie pe pal60hz
AMcap nu prea este complex,ulead video studio in mpeg vede destul de bine,iar dscaler este chiar mai complex,mai multe optiuni decat video studio si tot nimic
tot din tutoriale am inteles ca unii alegeau rendering ntsc 433 sau ceva de genul si le vedea color pe pal60hz,dar mie nu-mi apare acel nstc
---------- Post added 30-01-2011 at 02:14 AM ----------
am gasit cred ca omul care a modificat driverul,cel putin asa scrie el pe blog
[url=http://rwandrew077.com/easycap-syntek-stk1150-stk1160-driver]aici[\url]
si dau copy/paste doar la ce conteaza
titlul easycap syntek stk1150 driver for vista and 7
si ultima parte: I spent hours collecting info and finally found a write up on modifying the driver for Vista(with no promises). So I worked on it for a few more hours. What I have is a driver for the stk1150 that works in Vista and Windows 7. And the settings I finally ended up with was NTSC /M & Composite Video
deci l-a modificat doar pentru americani
pe ntsc m si pal m imi vede la fel,alb negru
consola e de europa,laptopul la fel,am incercat aproape tot
am bagat si vista pe 32 biti dar nici un driver nu-mi lua si am instalat o gramada de ati catalyst
sa mai bag vista pe 64 biti sa vad daca merge,ca laptopul din bios nu ma lasa sa instalez xp-ul
---------- Post added 30-01-2011 at 02:30 AM ----------
m-am uitat la niste poze cu easycap si eu nu am acel USB Cable Extender
conteaza acel cablu?
---------- Post added 30-01-2011 at 02:42 AM ----------
daca as cumpara un cablu vga s-video,ar fi la fel?sau s-ar schimba ceva?
daca ar fi tot la fel,atunci m-as gandi sa cumpar un lcd micut la second hand,ceva in jurul la 80 euro maxim
n-as vrea sa fiu nevoit sa cumpar un lcd,ca nu sunt acasa la mine si sa ma car dintru loc in altul.am kinectul,am laptopul si consola+cabluri,carcase cu dvd-uri..si sa mai adaug un lcd ar fi cam mult