Single post: Tigara electronica
-
Junior Member
Salve tututror,
Sunt dator cu un review - vineri am primit superul comandat din RO. Mi-am comandat si 10 cartuse high care, mi-am zis ca au sa ma tina pana luni (stiam ca luni va ajunge si juice-ul meu din UK).
Prima senzatie... un pic ciudat. In timpul inhalarii se simte bine nicotina, efectul din gat si plamani este ca la o tigara normala. Per total as aproxima ca este in proportie de 60-65% identica cu o analoaga (ca efect si feeling). Ce nu mi-a placut este cantitatea de vapor scazuta si faptul ca nu se dozeaza uniform (unele fumuri sunt mai puternice ca efect, altele mai slabe; este chiar invers ca la tigarile normale - la inceput sunt strong, la sfarsit abia se mai simt).
Am avut ghinion cu cartusele - au fost cam uscate - nu am reusit sa trag mai mult de 35 de fumuri dintr-un cartus. In prima zi s-au dus 5 cartuse impreuna cu vre-o 7 tigari normale. A doua 5 cartuse cu 5 tigari normale. Am fumat tigari normale din cauza cartuselor care imi erau rationalizate - daca as fi avut juice de rezerva in primele doua zile cred ca as fi fumat mult mai putine analoage.
In ziua a treia am primit juiceul xhigh de 24 mg si tigarea super. Legat de ET-ul mini - sunt perfect de acord cu smoky, este foarte usor de fumat in comparatie cu super - dar se pare ca este mai prost gandit si se strica mai usor.
Am comandat lichidul de 24 mg (concentratie X-HIGH) gandindu-ma ca imi va fi mai usor sa ma las de analoage. Este mai usor, dorinta de analoage s-a diminuat foarte mult, dar ca orice lucru bun are si dezavantaje. Fumul este prea puternic si intepator, nu pot trage mai mult de 4-5 fumuri fara sa fac pauza - ma voi duce azi la o farmacie sa cumpar glicerina lichida ca sa diluez solutia. APROPO A MAI INCERCAT CINEVA DILUAREA CU GLICERINA? Sincer prefer o solutie mai slaba de 16-18 mg din care pot pufai mai mult fara disconfort.
Curiozitatea moare ultima - asa ca fumat o jumatate de tigara normala azi - acum mi se pare ca are un gust neplacut si nu am aceiasi satisfactie ca si cu ET. Lipsa de satisfactie este generata de faptul ca ET este un mijloc mult mai usor dpdv al asimilarii nicotinei - cu 4 fumuri din juiceul de 24mg am acumulat nicotina cat dintr-o tigara normala (sau cel putin asa estimez eu).
Ce nu-mi place ... dimineata prima e-tigara la cafea parca nu are gust si lipseste ceva... dupa 2,3 etigari ma obisnuiesc. Per total sunt foarte bucuros ca renunt la analoage, dar raman in speranta ca in viitorul apropiat vor aparea etigari mai performante dpdv al dozarii vaporului, aromei, etc...
Monky - iti multumesc pentru threadul acesta, ideiile de aici au contribuit foarte mult la decizia mea de a incerca et-ul.
Timi