Monky, sa stii ca regret alegerea mea. Eu am fost fumator de aprox. 30 de lightsuri pe zi. Deci si mie imi place sa pufai mult... Faza cu glicerina am citit-o pe un forum usa - se pare ca functioneaza perfect. La o adica lichidul pe care il fumam noi este din PG sau NPG. Npg-ul este defapt glicerina lichida pura. Din cate am citit la americani - se pare ca foarte multi practica "tehnica" asta.

Mi-am comadat un juice de 14mg (mediu) cu gust de trabuc din UK - dar pana ajunge as vrea sa mai folosesc lichidul pe care il am.

Oricum daca gasesc glicerina revin cu amanunte. Pe termen lung ar fi o investitie buna.... as putea lua lichid xxhigh de 36mg sa-l diluez cu glicerina in proportie de 1 la 1 si sa obtin o cantitate dubla la o concentratie de 18mg. Totusi nu inteleg de ce 15 mililitri de LOW are acelasi pret cu 15 mililitri de HIGH sau XXHIGH.

Timi

Zis si facut. Am intrat in prima farmacie si am cerut glicerina lichida pura. S-a uitat farmacista un pic chioras la mine si mi-a spus ca se vinde doar baroxata si nu in stare pura. M-a intrebat pentru ce am nevoie de ea... am fost pe faza si i-am spus ca pentru ceva preparat cosmetic al sotiei... s-a rezolvat, am luat 20 de grame de glicerina farmaceutica cu 1.35 RON Si iaca asa din aprox 13 ml de lichid de 24 mk nic mi-am facut mi-am facut aprox. 20 ml de 16 mg. Este excelenta - gustul este aproape neschimbat dar in schimb am mai multi vapori. Nu zic ca voi face treaba asta tot timpul, desi financiar iesi mult mai ieftin... totusi parca mi-e frica sa nu pateasca ceva atomizatorul. Oricum sunt bun de cobai

Timi