Single post: ConsoleGames.ro - Champions League FIFA 11 (PS3 & X360)
-
Junior Member
ma tot uitam pe aici la ce se discuta si la ce se intampla si am ramas uimit. cand vad ce mentalitate au unii si ce discutii au aparut dupa anumite meciuri pur si simplu nu-mi vine sa cred. dupa parerea mea nu cred ca se pune problema de varsta anumitor useri (ca vad ca tot se da vina ba pe unu, ba pe altu.. ba ca "esti mic", ba ca "esti copil"). bai fratilor eu cand eram mic si jucam "tic si palma" pe surprize turbo (jocu ala de aruncai cu piatra/plumb la linie in care castiga cine dadea mai aproape, respectiv arunca pe linie) si pierdeam nu faceam asa urat. deci, raman la ideea mea ca totul se datoreaza mentalitatii unora (ex: cum sa pierzi un meci cu 2-0 si sa spui pe forum ca tu ai castigat.. si mai sunt "n" situatii jenante de genu). in fine!
dupa ce am vazut azi p`aici cu siguranta nu voi mai vizita threat`ul asta (deja am facut`o din ce in ce mai rar in ultima parioada, spre aproape deloc). deci, vreau sa`i felicit organizatori pt acest turneu si pe toti baietii care participa. felicitari si castigatorilor de pe PS3. eu sincer m-am distrat in campionatu asta, cel putin pana acum, cu toate ca am 0 puncte si golaveraj -27
dar deh, nici nu aveam pretentii tinand cont ca joc fifa de cateva luni. pe viitor, la urmatoarele competitii sper la mai bine.
va salut si bafta tuturor!