Single post: Mass Effect 2
-
01-02-2011 16:59 #1101 SP
Senior Member

Originally Posted by
Tekken
Pe insanity n-ar fi extrem de greu doar ca necesita o abordare diferita, am reusit sa termin pe insanity din primul run cu un adept, poate mi s-a parut mai usor ca nu am avut nevoie de munitie insa au fost cateva intamplari care aproape m-au facut sa sparg tv-ul, cele care imi vin acum in minte sunt Praetorian fight de pe Horizon, platformele mobile prin collectors ship (This hurts you. I know you feel this. This hurts you. This hurts you. STFU MOFO!) si ultima bataie din Overlord. Ce mi s-a parut cel mai greu a fost acomodarea cu AI-ul tamp al coechipierilor AKA "who needs cover anyway", in fata unor inamici gen Harbinger nu rezista 10 sec.
Exact la fazele alea ma refeream.. Primul Praetorian fight mi-a luat ceva timp, nici al doilea n-a fost mai usor. Iar la platforme cred ca am murit de vreo 20 de ori...
Ma enerveaza cand apare cate un Scion d-ala, care moare al naibii de greu si tot trimite shockwave-uri.
Intr-adevar, coechipierii sunt cam tontzi, eu ii trimit in cover, dar din cand in cand mai aud cate un "Ugh! Ouch! Ughh! Ow!" si cand ma uit la ei, pur si simplu stau in picioare si incaseaza la greu...