Single post: Mass Effect 2
-
01-02-2011 23:25 #1106 SP
Senior Member
30 e nivelul maxim la personaje?
Combinat cu armele inutile ale inginerului, nu prea vad cum pot sa fac mare lucru pe Insanity. Am zis sa fac cat mai repede misiunea cu Kasumi, dar merge tare tare greu. A cumparat cineva weapon packs de pe PSN? Sunt bune de ceva?
Edit: din ce am citit, level cap de 30 e miscare gandita pentru cand vom exporta salvarile din ME2 in ME3, numai ca asta nu justifica stricarea experientei intregului ME2. Ok, am inteles ca i-au mai luat din unele trasaturi de RPG, dar limitarea personajelor la 30 scade mult rejucabilitatea, parerea mea. Daca tot au permis optiunea de continuare/reincepere a jocului cu experienta acumulata in play-ul precedent (care permitea lejer atingerea nivelului 29), puteau macar sa lase personajul sa urce pana la un 40-45, sa simti ca nu joci inca o data jocul doar pentru jumatatea de nivel ramasa pana la 30.
Sa nu ma intelegeti gresit, sunt mare fan al seriei, dar la ME2 developerii au luat unele decizii tare ciudate
Parca i-a interesat mai mult ME3-ul, ME2 fiind asa, un fel de trecere de la 1 la 3. Aveti idee cand apare patch-ul cu eliminat anumite erori si redus timpii de incarcare? La cat de des se moare pe Insanity, orice secunda de loading in minus conteaza lol
---------- Post added 01-02-2011 at 10:59 PM ----------
Legat de second play bonus:
"Second Playthrough Bonus (tied to the Long Service Achievement I believe):
- 200000 Credits
- 50000 Resources
- +25% XP"
Daca incep jocul pe Hardcore, de exemplu, si il termin si apoi il mai incep inca o data pe Insanity, primesc bonusul si a doua oara?