Quote Originally Posted by RvsS View Post
Salut, preturile si jocurile se vor actualiza in scurt timp, a durat mai mult din cauza acestui inventar.

Pretul initial a fost o estimare, dar, din pacate, transportul este foarte scump din cauza marimii imense a cutiei si a cresterii galopante a EUR. Ca idee, daca te intereseaza produsul ar fi bine sa il comanzi repede, sunt foarte putine in stoc.
Ok, e de inteles faza cu euro atunci, ce nu e insa de inteles (si stiu ca va exista o scuza si pt asta) este faptul ca eu am dat precomanda de aproape peste o luna si acum aud ca trebuie sa ma grabesc, ca sunt putine. Am primit email de confirmare si tot asteptam sa fiu contactat in momentul cand produsul ajungea in stoc.

Nu stiu pentru ce mai exista functionalitatea aceasta pe site, si anume faza cu precomenzile. Mai jos emailul
Stimate client,
La data 22 dec 2008 ora 10:34:38 ati achizitionat de la WWW.GAMESHOP.RO urmatoarele produse: 1 buc. X Guitar Hero World Tour Super Band Bundle (conţine jocul, o chitară, un set de tobe şi un microfon) (Simbol: ) : RON 839.90 Platforma Xbox 360 (precomanda) -----------------------------
RON (TVA inclus): 839.90 RON
Transport: 0.00 RON
TOTAL: 839.90 RON ( 8,398,984 ROL )

-----------------------------
Adresa de livrare: Popescu Alin, ............
IP-ul dumneavoastra: 1xx.xxx.xxx.xxx
Va multumim ca ati cumparat de la noi!
=========================================
Pentru sugestii sau probleme legate de site sau comanda va rugam sa ne contactati
la telefon 0374004944 sau prin email la [email protected]
Sa nu mai zic ca la numarul ala nu-mi raspunde nimeni. Intre timp comandasem si pt varul meu Guitar Hero III simplu, doar cu chitara. Desi aparea pe stoc, nimic, nici comanda venita, nici sa ma sune cineva, nimic.

Pacat ca nu se poate face si la noi comert civilizat. Va doresc sa va reveniti cat mai repede, pt ca exista o piata buna si in Romania

Alin.