Quote Originally Posted by ymy View Post
Am luat-o ca gluma de prost gust sa stii!!!....ca doar nu te erijezi acum in taticul meu care ma bate la fund cand sunt rau, sau in cine stie ce tartore care taie si spanzura pe aici pe topicul asta....si care imi da voie, sau nu, sa spun una sau alta,...chiar si fiind oftopic.
Stai linistit Ymy ca nu s-a referit la postul tau in special, ci la toate offtopicurile de mentenanta PS3. Iar prin "a interveni" s-a referit la stergerea (sau mutarea) reply-urilor offtopic.
Din ce am citit eu (si am urmarit toate posturile) nu se vorbeste defapt despre cursele de 24h in sine, ci despre ce se intampla daca lasam ps3 deschis prea mult timp si cum putem sa il "ungem" mai bine ca sa nu crape. Da, este offtopic ; chiar daca pe unii intereseaza in mod direct acest subiect (ce pasta folosim) , nu are nici o legatura cu subiectul acestui thread , thread in care eu personal vin sa verific posturile in speranta ca o sa gasesc informatii utile sau sa ajut pe cineva care nu se descurca (gen : "este Dacia in joc?".
"Offtopic" este una din regulile oricarui site si interventia unui moderator este necesara, ce ne-am face traind intr-o lume fara reguli