Quote Originally Posted by kobayashi View Post
Ai dreptate in ceea ce zici Rasko,dar partial in sensul ca sub nici o forma nu se poate compara jocul asta cu COD,e total alta mancare de peste,dar in privinta controlului tin sa te contrazic putin.Am jucat si eu closed beta si acuma acest open beta destule ore incat sa-mi dau seama ca totusi au schimbat putin controlul fata de primul beta.Au redus mai mult senzatia aia de greutate si reculul armelor,probabil la presiunea comunitatii care cerea intruna control a la COD.Sunt putin dezamagit in privinta asta dar nu atat de mult incat sa nu-mi mai placa jocul.Dupa 4-5 ore de multiplayer in seara asta pot sa zic ca m-am obisnuit deja cu controlul si jocul e mai frumos ca niciodata,cu mici buguri care sunt sigur ca vor fi rezolvate pana la lansare.Lag exista inca din pacate,si se pare ca tot meciurile de 10-12 playeri max vor fi cele mai smooth si faine.Prea multe explozii si efecte speciale se petrec pe ecran in anumite momente ca sa poate face fata PS3-ul.Debea astept lansarea

dar nu comparam cu COD draga lol - foloseam niste semi-metafore pentru a exemplifica parerile distinsilor colegi de forum. Dooh?