Quote Originally Posted by AVoF View Post
Super-tare, pă bune...chiar nu va inteleg oameni buni, nu aveti pic de logica in voi, sunteti inca la nivelul in care jocuri precum Killzone3,Uncharted2,Gears3 vi se par tari, serios, ce vedeti la ele?

adica..la naiba, i mean:

De ce Doamne iarta-ma am juca jocuri cu grafica 3d, gameplay realist, storyline exceptional cand am putea juca Do-Don-Pachi Dai-Fukkatsu Black Label care e ****ing-freaking awsome , sa moara Chip si Dale daca va inteleg, doooooooooh, maturizati-va.
Prietene (foarte pe scurt să n-am timp de prostii), nici tu și nici cei care vorbesc, fără să aibă habar despre genul acesta de jocuri, n-ați rezista nici 10 secunde. Știi ce-s alea 10 secunde, nu? GAME OVER. Bun. Ce să mai aduc �n discuție să joci la 2 controllere deodată și de unul singur...(yes, I'm that good).

Așa că nu mă lua cu ironii de 2 lei, grafică și alte prostii. Habar n-ai c�tă precizie și coordonare �ți trebuie la un asemenea joc (un hit = mort), și c�t timp le cumpăr din banii mei...nu văd unde e problema? Plus că astea costă aproape dublu c�t jocurile menționate de tine mai sus (Do-Don-Pachi Dai-Fukkatsu Black Label ~ 350 de lei), etc. Rar reduceri și astea dupa 2-3 ani.

Mă joc și alte genuri, np. (sunt gamer de 21 de ani) dar ca astea nimic mai captivant și cu un replay value de p�nă la 100%

And guess what? Cel mai greu boss (ever, din toate jocurile) e dintr-un japanese maniac shooter (google that). Nu Killzone 2, nu uncharted 2, nu Gears 2. Dacă la noi, acest segment, n-are succes să n-ai impresia că așa e peste tot. �n alte țări (țări am zis nu glume) astea se v�nd ca p�inea caldă.

Gata.

*p.s.

Și c�t timp vor exista știri și anunțuri despre genul acesta de jocuri (pentru X360) aici le voi posta. Că vă place, că nu vă place. Cum postează ații despre alte jocuri (genuri) și eu am dreptul să postez. Dacă nu vreți să mai postez, BAN me (np.) și gata.

Simplu.

Hai salut.

*p.s. 2

10 secunde!